Kirjapaketti: Kaikki kirjat + mahtava lisäbonus!!

2Kirjapaketti webshop.png
15cmThank You!.png
150 onnittelut sankarille.png
150 Happy Birthday! Timo.png
150 Friends Forever.png
150mm Olet Mahtava.png
2Kirjapaketti webshop.png
15cmThank You!.png
150 onnittelut sankarille.png
150 Happy Birthday! Timo.png
150 Friends Forever.png
150mm Olet Mahtava.png
sale

Kirjapaketti: Kaikki kirjat + mahtava lisäbonus!!

30.00 35.00

Nyt voit hankkia kaikki kolme suomenkielistä kirjaa kätevästi samassa paketissa alennettuun hintaan 35 euroa.

Ilmainen kotiinkuljetus!

Mahtava lisäbonus! Viisi upeaa postikorttia maksutta!

Quantity:
Add To Cart

Mimi oppii virheistään - Metsäjengin tarina kasvun asenteesta

Tämä on kertomus, miten oppia omista virheistään. Mimi rakastaa telinevoimistelua ja hän haluaa olla täydellinen. Voimistelutunnilla sattunut nolo virhe auttaa Mimiä ymmärtämään, että kaikki ei aina sujukaan täydellisesti, ja virheistä voi oppia.

Lapset (ja aikuisetkin) saavat oppia Mimin kanssa, miten elämän haasteista pääsee yli innostavalla kasvun asenteella!

Jokainen Metsäjengin kirjasarjan tarina ohjaa sinua ja lastasi jokapäiväisen tunnetilan tai ajatusmallin läpi ja kehottaa keskustelemaan siitä, miten käsitellä suuria tunnetiloja satuttamatta itseä tai muita. Jokaisen kirjan takana on myös tutkimukseen perustuvia vinkkejä vanhemmille siitä, miten käsitellä asioita lastesi kanssa.

Vahvat tunteet ja niihin liittyvät ajatusmallit joita saatamme kokea päivittäin eivät ole ongelma, mutta joskus niihin liittyvät käyttäytymismallit ovat. Kirjoitin nämä kirjat käyttäen ideoita uusimmista käyttäytymistutkimuksista ja tietoisesta läsnäolosta. Auttaakseni ihmisiä, kuten sinä ja minä, avaamaan keskusteluja lastemme kanssa lempeällä tavalla.

Metsäjengi-kirjojen kohderyhmänä ovat yli 3-vuotiaat lapset, jotka tykkäävät tarinoista. Nämä eivät ole ainoastaan hauskoja ja huvittavia tarinoita, ne viihdyttävät ja opettavat! Pidätte niistä varmasti!

Mimi oppii virheistään on hyvä kirja, jos:

  • Perheessäsi on perfektionisti.

  • Tarvitset pikaisen ‘miten’ oppaan Carol Dweckin urauurtavasta työstä lasten asenteista ja ajatusmalleista. (Jokaisen kirjan mukana tulee käytännöllisiä tieteeseen pohjautuvia vinkkejä kyseessä olevasta aihepiiristä.)

  • Olet opettaja, joka haluaa toimivan opetustyökalun ajatusmalleista, virheiden tekemisestä ja ystävien saamisesta epäonnistumisen kautta.

  • Haluat luoda lisää yhteyttä lapseesi.

Sisältää tarinan lisäksi kasvatusvinkkejä vanhemmille ja huoltajille.

Timo suree ystävää - Metsäjengin tarina tunteisiin tutustumisesta

Timo järkyttyi, kun kuuli parhaan ystävänsä muuttavan pois. Hän pakeni tunteitaan rakentamalla majaa. Viisaan ystävän avulla Timo oppi vihdoin kohtaamaan suuren Surun tunteen.

Lapset (ja aikuisetkin) saavat oppia Timon kanssa miten tunteiden kanssa voi olla. Tunteet käyvät vain kylässä ja kertovat aina tärkeitä viestejä.

Tämä on koskettava tarina, joka käsittelee lapsen menetystä lempeällä ja helposti ymmärrettävällä tavalla. Kirjojen takana on vanhemmille osio, jossa selitetään syvällisemmin lasten menetykseen liittyvät ulottuvuudet. Näin vanhemmat voivat helpommin käydä nämä joskus haastavilta tuntuvat keskustelut omien lastensa kanssa.

Timo opastaa lapsia (ja vanhempia), kuinka oppia toimimaan omien tunteiden kanssa ja luoda uusi polku kohti emotionaalista kestävyyttä.

Lina on vihainen - Metsäjengin tarina turhautumisesta

Linan viha saa hänet satuttamaan ystäväänsä. Lina tuntee olonsa kamalaksi, joten hän tekee kaikkensa oppiakseen hallitsemaan tunteitaan. Linan ystävien antamien vinkkien avulla Lina löytää rauhan.

Lapset (ja aikuisetkin) saavat oppia Linan seurassa miten tunteiden kanssa voi olla ystäviä.